דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות מ- 2 פיצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה בטטה
פיצה טעימה במיוחד להכנה ביתית
  • 1 לשים את מצרכי הבצק לבצק רך אך לא דביק (את המים מוסיפים בהדרגה ואת השמן והמלח לקראת הסוף). מכסים ומתפיחים כשעה.
  • 2 בינתיים חותכים את הבטטות לפרוסות בעובי כחצי ס"מ. מערבבים עם כף שמן זית, מלח גס ופלפל שחור, ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות כרבע שעה עד ריכוך.
  • 3 על משטח מעט מקומח מחלקים את הבצק לשני חלקים, לשים מעט ויוצרים כדורים. משהים למנוחה של רבע שעה.
  • 4 מרדדים או משטחים כל כדור ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה או על תבנית מיוחדת לפיצה (משומנת).
  • 5 מערבבים יחד בקערה את כל מצרכי הרוטב (כמות ל- 2 כדורי בצק) ומורחים על פני הבצק. מסדרים פרוסות בטטה ומעל מפזרים גבינה צהובה, כדורי מוצרלה, עגבניות מיובשות וקורט אורגנו מיובש.
  • 6 אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 12 דקות עד הזהבה.
  • 7 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 13.5% 19.1% 65.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב