מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 26 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגיות שומשום טעימות להפליא
- 1 להקציף קלות ולערבב במהירות את החלבונים עם הסוכר, להוסיף את הקמח בעדינות, את קמצוץ ההל הטחון ואז את השומשום (כוס וחצי שומשום מעורב - רגיל ושחור).
- 2 לנטף בעזרת שתי כפות בגודל אחיד על נייר אפייה.
- 3 להקפיד על רווחים - מתפשט.
- 4 לאפות בחום בינוני פלוס (175-180 מעלות) במרכז התנור עד לשיזוף נאה (עד שיזוף משום שהחום והתנורים שונים. המבחן הוא הצבע. יש להיזהר כמו בחיים משיזוף יתר. המעבר משיזוף מזמין לחרוך ומר מהיר).
- 5 לצנן ולהתענג
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.6% |
18.3% |
13% |
64.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב