מצרכים למתכון
346 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פרוסת לחם שהיא עונג אחד צרוף
- 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- 2 חותכים את החלק הקשה של פרוסות הלחם (בריוש או עננים). בקערה מקרימים את החמאה הרכה והסוכר החום בעזרת לקקן, מוסיפים את הדבש והמלח, ומערבבים היטב עד שנוצר ממרח.
- 3 מורחים את הלחם בממרח החמאה והדבש מכל הצדדים והכיוונים (גם מלמטה וגם מלמעלה).
- 4 אופים בתנור החם על גבי רשת התנור למשך כ- 10 דקות, הופכים לצד השני ואופים כ- 5-6 דקות נוספות. מצננים קלות ומגישים טוסט חמאה ודבש מהיר, קל וטעים (כל הפרוסות אחד על השני) לצד גלידת וניל משובחת!
- 5 בתיאבון

ציוד נדרש: לקקן.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.8% |
27.5% |
5.5% |
66.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב