דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (3 רולדות. כל אחת 10 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדה במילוי טחינה וסילאן
  • 1 במעבד מזון לשים את כל המרכיבים (חוץ ממרכיבי המילוי ו- 50 גרם אבקת הסוכר).
  • 2 מכניסים למקרר לחצי שעה.
  • 3 מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
  • 4 מרדדים את הבצק ומורחים טחינה ומעל סילאן. מפזרים שקדים ומגלגלים לרולדה.
  • 5 אפשר לסמן מראש את הבצק לחתיכות הרצויות.
  • 6 מניחים על תבנית תנור ומכניסים לאפייה בחום 170 מעלות כחצי שעה.
  • 7 לאחר הצינון מפזרים את 50 גרם אבקת הסוכר.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 26.8% 10% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב