דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (כ- 10 לאפות ביתיות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לאפה ביתית
לאפה בקלי קלות
  • 1 לשים לבצק רך את כל המצרכים ומתפיחים כשעה (את המים הפושרים מוסיפים בהדרגה ואת המלח לקראת הסוף).
  • 2 על משטח מעט מקומח מחלקים את הבצק לכ- 10 כדורים ומתפיחים כרבע שעה.
  • 3 מרדדים (או משטחים) כל כדור לעלה דק. מרימים ומותחים מעט את שולי הבצק בתנועות סיבוב. בעזרת אגרופי הידיים ממשיכים למתוח מהמרכז כלפי חוץ.
  • 4 מחממים על הגז מחבת יציקה בקוטר 28 ס"מ (רצוי עם ציפוי טפלון/קרמי) ומניחים את הבצק. לאחר כדקה עד דקה וחצי הופכים ושוב משאירים למשך אותו זמן וזה מוכן.
  • 5 לאחר שמוציאים את הלאפות מהמחבת עוטפים במגבת (בכדי לשמור על רכות הבצק).
  • 6 הרי לכם לאפה ביתית מושלמת - בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן התפיחה. בזכות השימוש במי סודה הבצק יוצא יותר אוורירי. יוצאות יופי של לאפות רכות וטעימות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 5.8% 10.8% 83.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב