ממתק ביתי טעים ביותר
1. מקרמלים במחבת יציקה עם ציפוי טפלון/קרמי על אש בינונית את הסוכר והדבש יחד כ- 5 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד לקבלת צבע ענברי בהיר.
2. מוסיפים את האגוזים הקצוצים מעט גס למחבת, ועל אש קטנה מקרמלים יחד עם הדבש עוד כ- 10 דקות, תוך כדי ערבוב עד שהאגוזים יזהיבו.
3. מניחים נייר אפייה על משטח (או קרש חיתוך גדול מעץ), מרטיבים את הנייר במעט מים ומשטחים מעליו את האגוזים המקורמלים (מיד כשהורדנו מהאש) בעזרת כף שטוחה מעץ שהרטבנו במים.
4. מצננים מעט את האגוזים וממשיכים ליישר ולשטח לצורה מרובעת בעזרת ידיים רטובות.
5. כל עוד העיסה של האגוזים פושרת, חותכים למעויינים (או בצורה שרוצים) ומניחים על צלחות הגשה או בעטרות נייר.
6. פשוט מעדן - בתיאבון