דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 13 גרם למנה\יחידה (כמות מוערכת של נשיקוקוס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
נשיקות קוקוס
נשיקות קוקוס ביתיות
  • 1 את החלבונים (לא להתייחס ל- 6 החלבונים במצרכים כיוון שזו כמות מוערכת - יש צורך בכוס חלבונים) והסוכר מניחים בקערה בבן מארי ומערבבים כל הזמן עד שכל הסוכר נמס.
  • 2 מעבירים למיקסר עם בלון הקצפה ומקציפים כ- 10 דקות במהירות גבוהה לקבלת מרנג חזק. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את החומץ וממשיכים להקציף עד סיום 10 הדקות.
  • 3 מקפלים לתוך המרנג את הקוקוס ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב.
  • 4 פותחים את עטרות הנייר, מסדרים בתבנית, מזלפים פנימה את התערובת ומפזרים סוכריות צבעוניות.
  • 5 מכניסים לתנור בחום של 90 מעלות למשך כשעתיים וחצי.
  • 6 מוציאים מהתנור ונהנים מנשיקות קוקוס ביתיות טעימות ביותר.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: עטרות נייר מספר 1.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 19.3% 5.5% 70.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב