דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שושנים במילוי קרם וניל
עוגיות טעימות שהאורחים פשוט יאהבו
  • הכנת הבצק:
  • 1 לערבב את המצרכים: מחמאה, קמח, שמנת, סוכר וסוכר וניל.
  • 2 ללוש היטב עד להשגת בצק רך.
  • 3 לעטוף בנייר נצמד ולהניח במקרר ל-5 שעות (עדיף לכל הלילה).
  • הכנת הקרם:
  • 1 להקציף את החלבונים עם הסוכר (לקצף חזק).
  • 2 להוסיף את הפודינג, להמשיך להקציף במהירות נמוכה עד שהפודינג נבלע בתוך הקצף ונוצר קרם.
  • הכנת העוגיות:
  • 1 לחלק את הבצק ל-4 חלקים ואת הקרם גם ל-4 חלקים.
  • 2 לרדד כל חלק מהבצק לעלה מלבני.
  • 3 למרוח חלק מהקרם על העלה, לגלגל לרולדה וכך להכין את שאר הרולדות.
  • 4 לחתוך את הרולדה לחלקים שווים ולהניח על נייר אפייה בתוך תבנית.
  • 5 לאפות בחום של כ-180 מעלות, 25 דקות או עד שהעוגיות משחימות.
  • 6 בתיאבון.
טיפ למתכון
למתכון פרווה, אפשר להחליף את השמנת ב-2 גביעים קטנים של יוגורט סויה בטעם טבעי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.2% 7.2% 67.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב