מצרכים למתכון
45 מנות/יחידות, 11 גרם למנה\יחידה (כ- 45 עוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגיות שקדים לפסח
- 1 להקציף במיקסר את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את שאר החומרים.
- 2 לפזר על תבנית אפייה עטרות נייר ולזלף מעל את העיסה.
- 3 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות 20-25 דקות עד להזהבה.
- 4 לצנן ולשחרר את העוגיות מהעטרות נייר.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: עטרות נייר בגודל 1 וחצי, שקית זילוף קטנה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.6% |
29.5% |
15.5% |
47.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב