דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (כ- 30 רולדות אישיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדות שוקולד אישיות
  • 1 בקערה גדולה לשים: קמח, שמרים, סוכר ומלח ולערבב. להוסיף 6 כפות שמן ואת המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ואוורירי.
  • 2 לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח לשעה (הבצק מכפיל את נפחו).
  • 3 אחרי שעה להוסיף 5 כפות שמן ולתפוח על הבצק (לא ללוש). להתפיח שוב ל- 20 דקות נוספות.
  • 4 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 5 ליצור כדורים בגודל הרצוי, לשטח ולמרוח בממרח שוקולד. לגלגל לרולדה או לספירלה.
  • 6 להניח בתבנית מרופדת במרווחים זה מזה.
  • 7 להבריש כל עוגה בחלבון ביצה.
  • 8 לאפות 20 דקות.
  • 9 לשמור בכלי אטום.
  • 10 בתיאבון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 14.3% 8.9% 76.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב