1 בסיר גדול שיכיל את כמות הבייגלה ויותר ממיסים על להבה בינונית את קוביות השוקולד עם החמאה.
2 לאחר שכל השוקולד והחמאה נמסים, מוסיפים את הבייגלה ומערבבים עד שכל הבייגלה מצופים בשוקולד.
3 מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה. מוזגים את הבייגלה המצופים על התבנית, מיישרים עד כמה שניתן, מכסים היטב ושומרים במקרר.
4 לאחר כשעתיים שלוש, בוצעים ואוכלים.
5 בתיאבון
הערות:
1 ניתן לשים כף או שתיים מהבייגלה בעטרות נייר במקום לפרוש בתבנית.
2 אפשר להמיס כ- 50 גרם שוקולד לבן, להזליף ולקשט את הממתק.
3 ניתן להעשיר בערכים תזונתיים על ידי החלפת חלק מהבייגלה באגוזים קלויים ללא מלח כמו אגוזי המלך, פקאנים ואגוזי לוז (מאוד יתאימו). כמו כן, ניתן להוסיף צימוקים, חמוציות, פירות מיובשים חתוכים, פירות הדר מסוכרים ובכלל כל מה שאוהבים ורוצים לאכול מצופה שוקולד.