דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (כ- 25 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממתק אגוזי מלך ודבש
ממתק ביתי טעים ביותר
  • 1 מקרמלים במחבת יציקה עם ציפוי טפלון/קרמי על אש בינונית את הסוכר והדבש יחד כ- 5 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד לקבלת צבע ענברי בהיר.
  • 2 מוסיפים את האגוזים הקצוצים מעט גס למחבת, ועל אש קטנה מקרמלים יחד עם הדבש עוד כ- 10 דקות, תוך כדי ערבוב עד שהאגוזים יזהיבו.
  • 3 מניחים נייר אפייה על משטח (או קרש חיתוך גדול מעץ), מרטיבים את הנייר במעט מים ומשטחים מעליו את האגוזים המקורמלים (מיד כשהורדנו מהאש) בעזרת כף שטוחה מעץ שהרטבנו במים.
  • 4 מצננים מעט את האגוזים וממשיכים ליישר ולשטח לצורה מרובעת בעזרת ידיים רטובות.
  • 5 כל עוד העיסה של האגוזים פושרת, חותכים למעויינים (או בצורה שרוצים) ומניחים על צלחות הגשה או בעטרות נייר.
  • 6 פשוט מעדן - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
בשביל לשמור על הטריות אפשר לעטוף את צלחת ההגשה בניילון נצמד.

ציוד נדרש: מחבת יציקה עם ציפוי טפלון/קרמי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 42.4% 9.9% 47.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.74 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב