שאני חושבת על אוכל חלבי אני ישר חושבת על פשטידות
גדולתה של הפשטידה זה שהיא לא משויכת לעונה מסויימת. יש מי שמקשר פשטידות עם חגים, קחו לדוגמא את חג השבועות, זה ממש חג של פשטידות. זה ממש לא משנה כל עונה מתאימה לפשטידה, חורף קייץ סתיו ואביב פשטידה תתאים במיוחד עם היא מלאה בגבינות.
מה שמיחד את הפשידה היא המרכיבים העיקריים שיש בה: ביצים וגבינות כבסיס ואת שאר המרכיבים אפשר לאלתר אפשר להכין פשטידת תירס בקלות ממספר ביצים גבינות תבלינים וקופסאת תירס בודדת. אפשר להכין גם פשטידת פטריות חלבית עם גבינות במספר צעדים דומים, הוספת מספר ביצים גבינות ופטריות עם תוספת של בצל מטוגן ותבלינים. אני אישית אוהבת פשטידות קלות להכנה ועל כך אני לא מתפשרת. אני לא חושבת שיש צורך לעמוד שעות במתבח ולהכין פשטידה, פשטידה אמורה להיות מהירת הכנה.
הפשטידה המומלצת שלי היא פשטידת ברוקולי הפשטידה קלה מאוד להכנה ואפשר להכין אותה עם ברוקולי קפוא וברוקולי טרי זה ממש לא חשוב והטעם דומה מאוד.
בתאבון
|