שלום,
כדי לאזן את הכמויות, את צריכה להיות שבעה
ולהגיע לארוחות עם רעב קל.
הייתי ממליצה לך קודם כל לתרגל ארוחת בוקר קבועה בישיבה עד שעה מהקימה
שמכילה חלבון פחמימה וסיבים.
זה יכול להיות לחם עם ממרח חלבוני, יוגורט עם גרנולה/פרי, קורנפלקס עם חלב, פשטידה....
מה שאת אוהבת כל עוד הוא מכיל את הרכיבים הללו.
מאותו רגע הגוף שלך יהיה עם רעב קל כל 3-4 שעות ואז את צריכה שוב להרכיב ארוחה מאוזנת.
חשוב מאוד שבשעות הצהריים, תהיה ארוחה חמה שתכיל חלבון עיקרי כמו בשר/דג/עוף/טופו
עם פחמימה וירקות.
כשאנחנו מדלגים על ארוחת הבוקר או הצהריים, תמיד יש אכילת יתר בשעות הערב.
ברגע שאת מבינה את העיקרון של חלבון + פחמימה וירק
את יכולה לאכול מאוזן בכמות שמותאמת לגוף ולגוון ללא הגבלה.
בכל מקרה ממליצה לך להרשם למדריך המלא להרזיה ללא דיאטה
http://daat-haguf.ravpage.co.il/nondietguide/בהצלחה!
אורנית יונה
דיאטנית קלינית
מנהלת מרכז "דעת הגוף"
לאיזון אכילה וטיפול באכילה רגשית
www.daat-haguf.co.ilלקביעת פגישת הכרות - 054-4308211
אלכסנדרוני 7 רמת גן.