רבים שואלים אותי, מה עדיף? סילאן או דבש? דבש יש בו פרוקטוז שזה סוכר פשוט אבל מתוחכם יותר מגלוקוז, יש בו חומרים אנטיספטים, מחטאים, כל עוד לא מחממים אותו, והוא ממתיק מתוק וטבעי. לסוכרתיים יש בעיה אייתו בגלל הפרוקטוז החופשי. הסילון גם ממתיק טבעי והמתיקות שבאה מהתמר ביחד עם קצת סיבים, והרבה ויטמינים ומינרלים, כגון ברזל. אז מה עדיף? שניהם טובים, לשניהם ויטמינים ומינרלים, ושניהם טבעיים. בדבש הפרוקטוז חופשי יותר כי אין סיבים, ובסילאן יש יותר ויטמינים ומינרלים, במיוחד שמנגד יש דבש שעבר חימום.אז מה בוחרים? פעם זה ופעם זה:) בתיאבון!
|