מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 מקרמלים את האורז הטחון ב- 2 כפות שמן קנולה.
- 2 מוסיפים את המים הרותחים והתבלינים.
- 3 כשרותח ביחד, מעבירים לאש קטנה.
- 4 מכסים במגבת ובמכסה.
- 5 לאחר 5 דקות, מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור ל- 10 דקות לפחות.
- 6 אחר כך פותחים את המכסה. מפוררים את האורז בעזרת מזלג תוך כדי טפטוף שמן הזית (כרבע כוס).
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.8% |
58.3% |
3.8% |
36.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב