דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שכבות קוקוס ושוקולד
אין כמו שילוב קוקוס עם שוקולד
  • הכנת שכבת הקוקוס:
  • 1 מקציפים את החלבונים בהדרגה יחד עם הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 מקפלים את הקוקוס ואינסטנט הפודינג לתערובת החלבונים.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • הכנת שכבת המוס:
  • 1 מקציפים מיכל שמנת מתוקה ומקפלים 250 גרם שוקולד מריר מומס לתוך הקצפת בעדינות.
  • 2 מניחים במקרר לחצי שעה.
  • הכנת ציפוי גנאש השוקולד:
  • 1 מרתיחים חצי מיכל שמנת מתוקה.
  • 2 מורידים מהאש ומוסיפים 150 גרם שוקולד מריר.
  • 3 מערבבים עד לקבלת ציפוי חלק.
  • הרכבת העוגה:
  • 1 לאחר אפיית שכבת הקוקוס מורחים בנדיבות רבה ממוס השוקולד.
  • 2 מעל מוס השוקולד מורחים את גנאש השוקולד.
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 22.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 46.3% 8.3% 44.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.88 (0.9 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב