דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

923 גרם לכל המתכון

  • סוכר - 750 גרם
  • מים - 2/3 כוס - סה"כ (158 מ"ל)
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
  • מקל וניל - יחידה אחת
  • תפוז סיני - 1 ק"ג
  • מים רותחים - לפי הצורך

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ריבת תפוז סיני
ריבת תפוזים סיניים מיוחדת
  • 1 שוטפים את התפוזים הסיניים ומסננים.
  • 2 מניחים אותם בקערה.
  • 3 מוסיפים מים רותחים עד כיסוי, משהים כ- 10 דקות ומסננים.
  • 4 מכניסים לסיר את המים, הסוכר, מיץ הלימון ומקל הוניל.
  • 5 מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 5 דקות.
  • 6 מוסיפים את התפוזים הסיניים המסוננים, מבשלים עוד כ- 5 דקות על להבה גבוהה, מנמיכים ומבשלים כחצי שעה.
  • 7 מסירים מהאש - התפוזים ממשיכים לספוג את הנוזלים. מצננים היטב.
  • 8 מעבירים את הריבה לצנצנת אטומה ושומרים במקפיא עד לשימוש.
  • 9 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התפוזים הסיניים ומקל הוניל. הריבה נשמרת תקופה ארוכה בתנאי שהצנצנת אטומה היטב (לפחות שנה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 0% 0% 100%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב