דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (כ- 25 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיצוחיות שקדים
פיצוחיות טעימות לכל אירוע
  • 1 לערבב את המוצרים בקערה ולהניח בצד לפחות 20 דקות.
  • 2 לחמם את התנור לחום של 150-160 מעלות.
  • 3 למלא את המנז`טים בתערובת השקדים. אם אין אז ליצור תלוליות על נייר אפיה בתבנית גדולה.
  • 4 לאפות את הפיצוחיות כ- 15-20 דקות עד להשחמה. להשגיח כי הן נשרפות בצ`יק. להוציא, לצנן ולשמור בקופסא סגורה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להכין עם פיצוחים אחרים או עם פירות יבשים לדוגמא - מה שאוהבים.

ציוד נדרש: מנז`טים.

הפיצוחיות מתאימות גם לפסח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.6% 43.8% 19.3% 26.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.96 (1.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב