קינוחי הגשה בכוסות קלים להכנה וטעימים להפליא
1. הכנת הגנאש: לשים שוקולד מריר קצוץ בקערה. בסיר קטן להביא את השמנת לסף רתיחה ולשפוך על השוקולד. להמתין דקה ולערבב היטב. להניח בצד.
2. מוס השוקולד וחמאת הבוטנים: על בן מארי להמיס בקערה בינונית את השוקולד הלבן, החלב וחמאת הבוטנים. את הג`לטין המושרה במים הקרים להמיס גם כן על בן מארי עד למצב נוזלי. לשפוך אל תערובת השוקולד ולערבב היטב.
3. להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ולקפל אל תערובת השוקולד.
4. להקציף את השמנת המתוקה ולקפל אל תערובת השוקולד.
5. לחלק בשכבות (גנאש שוקולד ומוס לסירוגין) ב- 6 כוסות אישיות, להקפיא כמה שעות ולהפשיר במקרר כשעה לפני ההגשה.
6. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם המסה על בן מארי.