דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (מנות/כוסות אישיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מוס שוקולד לבן וחמאת בוטנים עם גנאש שוקולד
קינוחי הגשה בכוסות קלים להכנה וטעימים להפליא
  • 1 הכנת הגנאש: לשים שוקולד מריר קצוץ בקערה. בסיר קטן להביא את השמנת לסף רתיחה ולשפוך על השוקולד. להמתין דקה ולערבב היטב. להניח בצד.
  • 2 מוס השוקולד וחמאת הבוטנים: על בן מארי להמיס בקערה בינונית את השוקולד הלבן, החלב וחמאת הבוטנים. את הג`לטין המושרה במים הקרים להמיס גם כן על בן מארי עד למצב נוזלי. לשפוך אל תערובת השוקולד ולערבב היטב.
  • 3 להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ולקפל אל תערובת השוקולד.
  • 4 להקציף את השמנת המתוקה ולקפל אל תערובת השוקולד.
  • 5 לחלק בשכבות (גנאש שוקולד ומוס לסירוגין) ב- 6 כוסות אישיות, להקפיא כמה שעות ולהפשיר במקרר כשעה לפני ההגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לקשט בכדורי שוקולד קטנים וטעימים.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה על בן מארי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 42.5% 11.3% 42.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.79 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב