דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוחי הגשה בכוסות קלים להכנה וטעימים להפליא

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (מנות/כוסות אישיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 הכנת הגנאש: לשים שוקולד מריר קצוץ בקערה. בסיר קטן להביא את השמנת לסף רתיחה ולשפוך על השוקולד. להמתין דקה ולערבב היטב. להניח בצד.
  • 2 מוס השוקולד וחמאת הבוטנים: על בן מארי להמיס בקערה בינונית את השוקולד הלבן, החלב וחמאת הבוטנים. את הג`לטין המושרה במים הקרים להמיס גם כן על בן מארי עד למצב נוזלי. לשפוך אל תערובת השוקולד ולערבב היטב.
  • 3 להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ולקפל אל תערובת השוקולד.
  • 4 להקציף את השמנת המתוקה ולקפל אל תערובת השוקולד.
  • 5 לחלק בשכבות (גנאש שוקולד ומוס לסירוגין) ב- 6 כוסות אישיות, להקפיא כמה שעות ולהפשיר במקרר כשעה לפני ההגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לקשט בכדורי שוקולד קטנים וטעימים.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה על בן מארי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אירנה משעל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)433360
חלבונים (גרם)8.29 6.9
פחמימות (גרם)3126
מתוכן סוכרים (גרם)5.07 4.22
שומנים (גרם)31.14 25.91
מתוכם שומן רווי (גרם)16.38 13.63
כולסטרול (מ"ג)49.73 41.39
נתרן (מ"ג)109.0690.75
סיבים תזונתיים (גרם)2.73 2.27
מים (גרם)16.2913.56
ויטמין B (מק"ג)83.1369.18
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.440.37
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)11.029.17
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)1.281.06
זרחן (מ"ג)1.651.37
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)18.0315

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 42.5% 11.3% 42.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.79 (0.85 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.