דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קינוח אננס קוקוס בכוס
קינוח אישי בטעם אננס-קוקוס, צילום: נחמי וולף, סטיילינג: מיכל ליבוביץ`
  • הכנת מוס הקוקוס:
  • 1 משרים את הג`לטין במים עד שהוא סופח את כל הנוזלים.
  • 2 מחממים כ- 10 שניות במיקרוגל עד לקבלת נוזל שקוף.
  • 3 מוסיפים תוך כדי ערבוב למי הקוקוס.
  • 4 מקציפים את החלבונים והסוכר, ומקפלים לקוקוס.
  • 5 מקציפים את השמנת למרקם יוגורט ומקפלים למוס.
  • 6 שמים בתחתית הכוס את קוביות האננס.
  • 7 מזלפים מעליהם את מוס הקוקוס.
  • 8 שמים במקרר לייצוב למשך כ- 4-5 שעות.
  • 9 מפזרים קוקוס קלוי לקישוט.
  • 10 שמים קוביות ג`לי אננס (ראו אופן הכנה בהמשך) וטפטפת של ליקר פינה קולדה.
  • 11 בתיאבון חיוך
  • הכנת ג`לי אננס:
  • 1 משרים את הג`לטין במים עד שהוא סופח את כל הנוזלים.
  • 2 מחממים כ- 10 שניות במיקרוגל עד לקבלת נוזל שקוף.
  • 3 מחממים את מיץ האננס והסוכר עד להמסה מלאה של הסוכר.
  • 4 מוסיפים את הג`לטין המומס.
  • 5 יוצקים לתבנית לגובה של 1 ס"מ.
  • 6 מצננים להתייצבות במקרר למשך כ- 5 שעות או עד שמתייצב.
  • 7 מוציאים וחותכים לקוביות של 1 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את ליקר הפינה קולדה. שיטת ההכנה כוללת חימום במיקרוגל והמסה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 30.1% 6.6% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב