דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת מרנג עם אפרסקים ושקדים
עוגת מרנג מושלמת שכיף לאכול
  • 1 להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק, ולהוסיף את קמח השקדים בתנועות עטיפה.
  • 2 לחלק את הקצף לחצי, כל חצי למרוח על נייר אפייה בתוך תבנית בקוטר 20 ס"מ, לאפות כל אחד לחוד בחום של 120 מעלות למשך כשעה ולקרר.
  • 3 להקציף את השמנת עם אינסטנט הפודינג.
  • 4 להניח על כלי הגשה מרנג אחד, למרוח עליו 3 כפות קרם, להניח על הקרם את המרנג השני ולמרוח את שארית הקרם וגם בדפנות.
  • 5 לחתוך את האפרסקים לפרוסות, לסדר אותם במעגלים על הקרם, להדביק את השקדים בדפנות העוגה ולשמור בקירור.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 27.5% 9% 59.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב