דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת אגוזים ומייפל לפסח
עוגה פרווה שמתאימה לליל הסדר
  • 1 ללוש יחד את כל מצרכי הבצק (חוץ מספריי השמן לתבנית).
  • 2 להעביר את הבצק לתבנית משומנת מעט. לשטח את הבצק על כל התבנית (גם בדפנות).
  • 3 לאפות בתנור במשך כ- 20-30 דקות עד להזהבה קלה.
  • 4 לאחר הזהבה קלה להוציא את העוגה ולגרד מעליה את החלבה, לפזר את האגוזים ולהחזיר לאפייה נוספת של כ- 10-15 דקות עד שהחלבה נמסה ומזהיבה.
  • 5 כשמוכן להוציא מהתנור ולשפוך מעל את סירופ המייפל לפי הטעם. שימו לב: לא לחתוך את העוגה ב- 10 הדקות הראשונות לאחר שהיא יוצאת מהתנור.
  • 6 בהצלחה וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית 28 עגולה או תבנית פאי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.8% 6% 68.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב