דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • שומר - 3 ראשים - סה"כ (486 גרם)
    מנוקים
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    כתית מעולה
  • מלח ים - 1/4 כפית שטוחה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שומר בתנור
שומר, שמן זית ומלח ים - זהו!
  • 1 חותכים את השומר לרבעים ומניחים על נייר אפייה בתבנית.
  • 2 מערבבים את השומר החתוך עם שמן הזית והמלח, ומשטחים בתבנית.
  • 3 אופים בתנור בחום של 200 מעלות טורבו למשך כחצי שעה או עד שהשומר משחים קלות.
  • 4 מגישים ואוכלים חם.
  • 5 בתיאבון חיוך
  • שדרוגים וגיוונים:
  • 1 ניתן להוסיף עשבי תיבול שאוהבים (פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, סלרי...).
  • 2 ניתן לתבל בתימין ואורגנו.
  • 3 ניתן לפזר מעל בצל ירוק קצוץ לקראת סוף האפייה.
  • 4 ניתן להוסיף צ`ילי יבש גרוס או פלפל שחור גרוס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.9% 25.5% 7.9% 46.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.73 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב