דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת מרנג ושוקולד
עוגת מרנג מרשימה מ- 5 מרכיבים, צילום: אלי סגל, סטיילינג: נועה קנריק
  • הכנת המרנג:
  • 1 להניח את החלבונים והסוכר בתוך קערה חסינת אש מעל סיר עם מים (בן-מארי), לחמם את הסיר ולערבב עד שהסוכר נמס (כ- 65 מעלות).
  • 2 להעביר את התערובת החמימה אל המיקסר ולהקציף עד לקבלת מרנג יציב.
  • 3 לסמן על גבי נייר אפייה 3 עיגולים בקוטר 20 ס"מ (עבור 3 דיסקיות מרנג), להפוך את נייר האפייה ולזלף ספירלה על גביו.
  • 4 לפזר את הקוקוס בעזרת מסננת.
  • 5 לאפות בתנור בחום של 80 מעלות למשך כ- 2-3 שעות עד שהמרנג יבש ומתנתק מנייר האפייה בקלות.
  • הכנת המלית:
  • 1 להרתיח 150 מ"ל שמנת מתוקה ולצקת על השוקולד המריר.
  • 2 לטחון בבלנדר מוט עד לקבלת תערובת חלקה ולקרר במשך כ- 4 שעות.
  • 3 להעביר את התערובת למיקסר עם יתרת השמנת, ולהקציף עד לקבלת קרם יציב.
  • 4 לזלף מהמלית מעל דיסקית אחת, לכסות בדיסקית נוספת ולחזור על הפעולה בשנית.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר על השוקולד המזולף מעט קוקוס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 34.8% 6.2% 57.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב