מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (4-5 גדולים יחסית (תלוי בגודל חטיפי השוקולד והתבנית בה משתמשים))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
חטיף שוקולד מטריף
- 1 להמיס במיקרוגל בשני פולסים של חצי דקה כל אחד (או בבן-מארי) את שוקולד החלב. לערבב היטב (הערבוב חשוב מאוד כדי שהשוקולד ייצא מבריק), לצקת מעט על השקעים בתבנית, למרוח היטב ולפזר שברי אגוזים בתוך השקעים.
- 2 בקערה לערבב את פצפוצי האורז והדבש, ולהעביר אל תערובת השוקולד המומס שנותרה. לערבב היטב שכל הפצפוצים יספגו את השוקולד.
- 3 לצקת את תערובת הפצפוצים והשוקולד אל התבניות ולהדק היטב.
- 4 להכניס להקפאה למספר דקות או למקרר עד להתייצבות.
- 5 לשלוף את חטיפי השוקולד מהתבניות ולהתענג!
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית שקעים בצורת פרחים מסיליקון.
שיטת ההכנה כוללת המסה במיקרוגל/בבן-מארי וקירור/הקפאה. זמן ההכנה לא כולל את זמן התייצבות החטיפים במקרר/בהקפאה. שיטת הכנה נוספת: ניתן לשטח על נייר אפייה עם רינג מסביב ואז לאחר שמתקשה לחתוך עם סכין לריבועים או מעויינים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
29% |
6.9% |
64.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב