גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | חטיפי פצפוצי אורז ושוקולד עם אגוזים ודבש |
5 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (4-5 גדולים יחסית (תלוי בגודל חטיפי השוקולד והתבנית בה משתמשים))
ציוד נדרש: תבנית שקעים בצורת פרחים מסיליקון.
שיטת ההכנה כוללת המסה במיקרוגל/בבן-מארי וקירור/הקפאה. זמן ההכנה לא כולל את זמן התייצבות החטיפים במקרר/בהקפאה. שיטת הכנה נוספת: ניתן לשטח על נייר אפייה עם רינג מסביב ואז לאחר שמתקשה לחתוך עם סכין לריבועים או מעויינים.
המתכון באדיבות ליאת קאדר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 287 | 514 |
חלבונים (גרם) | 3.67 | 6.58 |
פחמימות (גרם) | 34 | 61 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.42 | 9.71 |
שומנים (גרם) | 15.34 | 27.48 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 8.06 | 14.44 |
כולסטרול (מ"ג) | 10.8 | 19.35 |
נתרן (מ"ג) | 34.33 | 61.52 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.01 | 0.02 |
מים (גרם) | 1.13 | 2.02 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.11 | 0.2 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0 | 0.01 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0 | 0.01 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.1 | 0.17 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0 | 0.01 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0 | 0 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 0.13 | 0.24 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.09 | 0.16 |
סידן (מ"ג) | 1.91 | 3.42 |
ברזל (מ"ג) | 0.05 | 0.1 |
מגנזיום (מ"ג) | 0.13 | 0.24 |
זרחן (מ"ג) | 4.74 | 8.5 |
אבץ (מ"ג) | 0.01 | 0.02 |
אשלגן (מ"ג) | 9.54 | 17.09 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם