דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות אפויות עם חמאה ואבקת מרק פטריות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 16 גרם למנה\יחידה (24 חטיפים (לאחר החיתוך))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
  • 2 חותכים את הלחמניות ל- 3 שכבות לגובה ול- 2 חלקים לאורך (כלומר, כל לחמנייה ל- 6).
  • 3 מורחים חמאה על הלחמניות, ובוזקים את אבקת המרק בנדיבות בעזרת האצבעות.
  • 4 מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור ל- 5-7 דקות, עד להזהבה.
  • 5 מגישים מיד ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתכון נהדר כתוספת לארוחת ערב או בוקר, הולך מעולה עם סלט ירקות וביצת עין.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)58359
חלבונים (גרם)1.15 7.08
פחמימות (גרם)848
שומנים (גרם)2.47 15.3
מתוכם שומן רווי (גרם)1.23 7.58
כולסטרול (מ"ג)6.15 38.04
נתרן (מ"ג)84.94525.37
סיבים תזונתיים (גרם)0.13 0.77

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 21.4% 9.9% 67.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.