דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

557 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רוטב קטשופ ביתי
קטשופ ביתי קל להכנה: להחליף את הקטשופ המסחרי
  • 1 מערבבים יחד את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה.
  • 2 ממשיכים לערבב עד שמגיעים לרמת סמיכות רצויה.
  • 3 טוחנים במוט בלנדר ומצננים.
  • 4 מכניסים לקירור בערך שעה.
  • 5 אוכלים ונהנים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להוסיף קורט כמון וציפורן לפי הטעם.

ציוד נדרש: מוט בלנדר.

עם חלוף הימים הקטשופ רק משתבח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 0% 11.3% 88.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב