דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת נפוליאון ביתית
העוגה הכי טעימה בעולם
  • 1 לפתוח את הבצק המופשר על משטח עבודה, לחתוך לריבועים שווים ולהניח על נייר אפייה.
  • 2 לפזר מעל בצק העלים אבקת סוכר ולאפות בחום של 190 מעלות עד שמתקבל צבע זהוב.
  • 3 להוציא את התבנית ובזהירות לפתוח כל ריבוע לשני חלקים (לחצות אותו באמצע). להחזיק בזהירות בקצה הריבוע ולהרים כך שנקבל מכל ריבוע שני עלים סה"כ. להניח את הריבועים אחד ליד השני בתבנית (כל אחד עם החצי שלו). לפזר שוב אבקת סוכר ולהכניס שוב לתנור עד להזהבה (אני אופה משני הצדדי - ראו הערה על כך ב"רעיונות לשדרוג". אם יש צורך אז לעשות שימוש בשתי תבניות). לקרר את העלים.
  • 4 להכין את הקרם: להקציף את כל המצרכים לקרם יציב ולמלא את הקרם שניט עם צנטר כוכב או כף. מי אוהב יכול לפדר בעוד אבקת סוכר מלמעלה. מתקבלת עוגת נפוליאון ביתית מושלמת!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם אופים את העלים משני הצדדים - הקרם שניט נשאר קראנצ`י גם למחרת.

ציוד נדרש: מיקסר.

ניתן להשתמש בבצק עלים רגיל לפרווה. אצלי אוהבים קרם וניל מבושל במקום קרם שמנת וחלב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 36.3% 7.2% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב