דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים דובוני שוקולד
עוגת ביסקוויטים וקרם מפנקת לילדים
  • 1 בקערת המיקסר מניחים את הגבינות ובעזרת מרית ?פותחים? ומרככים אותן.
  • 2 מוסיפים את שאר המצרכים מלבד פודינג הוניל ומקציפים במהירות בינונית עד לקבלת בלילה אחידה (בשלב הזה הכל עדיין צריך להיות נוזלי. ניתן לטעום מעט את הבלילה ולהחליט אם להוסיף עוד אבקת סוכר - יש לקחת בחשבון כי הביסקוויטים מאוד מתוקים).
  • 3 ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם רך מאוד, בשלב זה מוסיפים את פודינג הוניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב ורך. אין צורךלהקציף לקרם יציב מדי שיקשה על עיצוב העוגה.
  • 4 הרכבת העוגה: טובלים ביסקוויטים בחלב, מסדרים בתבנית (2 תבניות אינגליש קייק) ומורחים עליהם שכבה של קרם וניל. ניתן לזלף בשלב הזה ממרח קינדר/נוטלה לפני הנחת שכבת הביסקוויטים הבאה. כך ממשיכים - סה"כ 2 שכבות ביסקוויט ו- 2 שכבות קרם.
  • 5 מסדרים ביסקוויטים למעלה לקישוט ומעבירים למקפיא ל- 4 שעות לפחות.
  • 6 מחלצים את העוגה מהתבנית ומעבירים להפשרה במקרר (העוגה במיטבה יום לאחר ההפשרה). מתקבלת עוגת ביסקוויטים מושלמת לילדים!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט גם בסוכריות שוקולד קטנות או איך שאוהבים ומוצאים לנכון.

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.3% 9.3% 67.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב