דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (כמות רוזלך מוערכת)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רוזלך שוקולד ביתי
מתכון טעים לרוזלך שכולם אוהבים
  • 1 מערבבים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח יחד עם השמרים והמים, מוסיפים את שמן הזית בהדרגה ומעבדים למשך כ- 5 דקות. בשלב זה כבר אמור להתגבש בצק, במידת הצורך מוסיפים 1/4 כוס מים נוספת. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ- 7 דקות במהירות גבוהה. הבצק שמתקבל צריך להיות חלק אך מעט דביק. מעבירים אותו אל קערה משומנת ומתפיחים כשעה במקום חמים.
  • 2 מוציאים את האוויר מהבצק, מחלקים ל- 4 כדורים שווים, מניחים על משטח מקומח ומתפיחים במשך כ- 25 דקות נוספות.
  • 3 פותחים כל כדור לעלה בצק ומורחים את הנוטלה בשכבה אחידה. בשלב זה אתם יכולים להוסיף אגוזים, סוכריות או ממרחים שונים נוספים. מקפלים את עלה הבצק מצד אחד לצד השני בעדינות וחותכים לרוזלך בגודל הרצוי.
  • 4 מעבירים את הרוזלך אל תבנית האפייה של התנור (מרופדת בנייר אפייה) ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 8-10 דקות (תלוי בסוג התנור). מוציאים מהתנור, מצננים מעט ובוזקים אבקת סוכר לקיושט. מתקבל רוזלך שוקולד מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 18.1% 8.6% 73.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב