דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 192 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה טריו ברוטב אלפרדו
  • 1 בסיר שטוח להמיס את החמאה.
  • 2 לקצוץ את הפטריות ולהוסיף למחבת, לטגן מספר דקות.
  • 3 לתבל באבקת מרק פטריות, פלפל שחור ולהוסיף את השמנת לבישול.
  • 4 לערבב, להכניס את הגבינה המגורדת למחבת ולבשל עד להסמכה קלה.
  • 5 לבשל את הפסטה על פי ההוראות ולסנן.
  • 6 להניח את הפסטה בצלחת הגשה ולצקת מעליה את הרוטב.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 27% 19.8% 53.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב