דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה (כ- 14 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קן לציפור
עוגת גבינה עם אטריות
  • 1 במחבת גדולה לחמם על אש בינונית את כל חומרי הבסיס (מלבד האטריות) עד לאיחוד.
  • 2 במחבת נוספת על אש בינונית לטגן את האטריות תוך כדי ערבוב מתמיד עד להזהבה.
  • 3 לאחד הכל ביחד.
  • 4 לפזר 3/4 מהכמות בתחתית התבנית (תבנית עגולה קפיצית מספר 24). לא להדק, להשאיר אוויר בין האטריות.
  • 5 במיקסר להקציף אינסטנט פודינג וניל, סוכר, חלב ושמנת מתוקה, עד לקצף חזק יחסית.
  • 6 בקערה נפרדת לערבב גבינת נפוליאון, שמנת חמוצה וסקי.
  • 7 לאחד את הכל ולערבב לעיסה אחידה.
  • 8 לצקת את הקרם על האטריות ולפזר מעל את האטריות הנותרות.
  • 9 לקרר ללילה (העוגה טעימה יותר ביום שלמחרת).
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום האטריות הדקיקות אפשר להשתמש באטריות קדאיף, אך יש לקחת בחשבון שזה יהיה פחות מוצלח מבחינת הגובה של העוגה.

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית מספר 24.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 27.1% 8% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב