דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (כ- 15 זנגולות גדולות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
זנגולה
עוגיות זנגולה ביתיות
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך מאוד. לערבב וללוש את הבצק ביד למשך כ- 5 דקות ולהתפיח למשך כשעה.
  • 2 להעביר את הבצק אל תוך שקית זילוף עם פיה דקה (הבצק נוזלי - רצוי להשתמש בבקבוק לחיץ וישר לזלף לתוך השמן אחרי שהוא תפח לפחות שעה).
  • 3 לזלף בתוך השמן החם בצורה סיבובית בגודל הרצוי עד שמזהיב.
  • 4 להרתיח את מצרכי הסירופ על להבה נמוכה ולבשל כ- 10 דקות.
  • 5 לטבול כל זנגולה בסירופ. אפשר לפזר קוקוס או סוכריות צבעוניות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום שקית זילוף רצוי להשתמש בבקבוק לחיץ.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בזנגולה לאחר הטיגון. יש צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן (כ- 2 כוסות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20.7% 4.8% 74.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב