דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות שומשום
עוגיות שומשום טעימות במיוחד
  • 1 להניח בסיר 2 כוסות סוכר + 2 כוסות מים ומיץ מלימון אחד, ולבשל עד להסמכה של הסירופ.
  • 2 בקערה להניח את השומשום, המרגרינה, הקמח ו- 1/2 כוס המים הנותרת, וללוש עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 3 לרדד את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ. לחלק את הבצק לריבועים ובעזרת מים לחבר שתי קצוות נגדיים.
  • 4 לחמם שמן עמוק (ראו מידע נוסף) ולטגן את העוגיות עד להזהבה.
  • 5 לטבול בסירופ ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בעוגיות השומשום לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק. עוגיות טעימות לאוהבי השומשום למיניהם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 27.6% 6.3% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב