גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | בלוגרים | » | יבגני אדמובסקי |
תחביב האפייה הינו חדש יחסית, ונולד לאחר שנים רבות בהן חששתי להיכנס למטבח. לאחר מספר ניסיונות כושלים, התחלתי להשתפר ואף להתמקצע, לדעת רבים מחבריי. הכיוון הכללי הינו אוכל בריאותי, שימוש בקמחים מלאים, זרעים ותבלינים בעלי ערכים תזונתיים טובים ומועילים לאורגניזם.
קצת על עצמיבוגר תואר ראשון בפיזיקה (ועוסק בתחום) ולקראת סיום תואר שני בחינוך. אוהב ליצור דברים בידיים, החל באפייה ועד ייצור ליקרים ביתיים. משק ביתי כמה שפחות תלוי במזון מעובד, אלא בייצור עצמי. מטבח מועדףיהודי מזרח אירופאי. סוגי מאכלים מועדפיםממולאים, פסטות, בשר טחון, לחמים ביתיים, גבינות. הכלי הכי שימושי במטבח שלימאזניים. מה שאני הכי אוהב לאפותלחמים. זיכרון ילדותמאכלים יהודיים קלאסיים. |
השפלה, גוש דן. מצא עוד בלוגרי אוכל באזור השפלה והסביבה