גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | עינבל שלו |
קצת על עצמישמי עינבל שלו ומאז שאני זוכרת את עצמי הייתי במטבח. המטבח עבורי זהו מקום המפלט שלי. אני בוגרת קורס קונדיטוריה ומנסה לשלב בין לימודים, לעבודה ולחלומות שלי. מטבח מועדףאפייה - קונדיטוריה. סוגי מאכליםמתוק ומלוח. שפים שאני מעריצהאסטלה, קרין גורן, ליאור קוקה ואור שפיץ על הדרך שלה וההתמדה בעקבות החלום. הכלי הכי שימושי במטבח שלילקקן (מרית). אין קינוח שאני לא משתמשת בכמה לקקנים אם זה בכדי לערבב שוקולד או לחילופין להעביר תערובות מכלי לכלי אחר. יש לי לפחות כ- 20 לקקנים במגירת הכלים במטבח. מה שאני הכי אוהבת לאפותקינוחים! מבחינתי קינוח זהו דבר משמח! ואין דבר שאני יותר אוהבת מלשמח אנשים. זיכרון ילדותאני זוכרת את העוגה הראשונה שהזמינו ממני. זו הייתה עוגת שוקולד מעוצבת (זילוף). כל כך התרגשתי וחששתי מה יהיה והאם יהיה טעים, ורק שהלקוח יהיה מרוצה ומתוך כל הלחץ הכל הלך לי עקום, ועשיתי את הכל כמה פעמים ולבסוף אחרי אלפי נסיונות יצאה עוגה. אני מאמיןאני מאמינה שחלומות נועדו בכדי להגשים אותם! תמיד צריך לנסות ולהאמין בעצמנו. אני יכולה להעיד על עצמי: המקצוע הזה הוא קשה, קשה להצליח אבל בהחלט אפשר! אני יכולה להעיד שאני בדרך למטרה. לאט לאט אנו משתפרים ומצליחים ומשתפרים. כמובן שזהו דבר שתקף לכל דבר בחיים! |
בני ברק, רמת גן, פתח תקווה, תל אביב, ראשון לציון והסביבה. מצא עוד שפים באזור המרכז
טלפונים: