דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה (15-17 תפוחים מסוכרים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוח מסוכר
ממתק טעים ליום העצמאות - תפוח מסוכר על מקל
  • 1 שוטפים היטב את התפוחים ומשפדים.
  • 2 בסיר מחממים את הסוכר, המים והגלוקוזה. כשיש ביעבוע קל מוסיפים את צבע המאכל עד לקבלת הצבע שרוצים, מערבבים היטב ומביאים לטמפרטורה של 155 מעלות. לאחר שהגענו ל- 155 מעלות מכבים את האש ונותנים לבועות להיעלם.
  • 3 לאחר שהבועות נעלמו אפשר להתחיל לצפות את התפוחים: תזכרו לעבוד מהר כי הנוזל מתקשה במהירות, ואם הוא יתקשה לכם אפשר פשוט להמיס שוב. מתכון קל ברמות, ובאמת שיותר טעים מכל תפוח מסוכר על מקל אחר שמוכרים בדוכנים של יום העצמאות!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שיפודי עץ, מד טמפרטורה למטבח.

הערך התזונתי לא כולל את הגלוקוזה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 0.4% 0.9% 93.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב