דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ממתק טעים ליום העצמאות - תפוח מסוכר על מקל

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה (15-17 תפוחים מסוכרים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 שוטפים היטב את התפוחים ומשפדים.
  • 2 בסיר מחממים את הסוכר, המים והגלוקוזה. כשיש ביעבוע קל מוסיפים את צבע המאכל עד לקבלת הצבע שרוצים, מערבבים היטב ומביאים לטמפרטורה של 155 מעלות. לאחר שהגענו ל- 155 מעלות מכבים את האש ונותנים לבועות להיעלם.
  • 3 לאחר שהבועות נעלמו אפשר להתחיל לצפות את התפוחים: תזכרו לעבוד מהר כי הנוזל מתקשה במהירות, ואם הוא יתקשה לכם אפשר פשוט להמיס שוב. מתכון קל ברמות, ובאמת שיותר טעים מכל תפוח מסוכר על מקל אחר שמוכרים בדוכנים של יום העצמאות!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שיפודי עץ, מד טמפרטורה למטבח.

הערך התזונתי לא כולל את הגלוקוזה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של אביב!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)349131
חלבונים (גרם)0.81 0.3
פחמימות (גרם)8833
מתוכן סוכרים (גרם)80.19 30.01
שומנים (גרם)0.35 0.13
נתרן (מ"ג)2.630.98
סיבים תזונתיים (גרם)5.18 1.94
מים (גרם)177.5566.45
ויטמין A (מק"ג)9.253.46
ויטמין B (מ"ג)0.50.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.552.08
ויטמין E (מ"ג)0.330.12
ויטמין K (מק"ג)5.922.22
סידן (מ"ג)10.463.91
ברזל (מ"ג)0.280.11
מגנזיום (מ"ג)9.443.53
זרחן (מ"ג)22.28.31
אבץ (מ"ג)0.080.03
אשלגן (מ"ג)223.2583.56

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 0.4% 0.9% 93.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.