דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (כ- 10 פרוסות מכל לחם (סה"כ 4 לחמים))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם ביתי מושלם בקלי קלות
מומלץ להגיש עם חמאה וממרחים שונים
  • 1 ללוש את כל מרכיבי הבצק בקערת המיקסר עם וו לישה למשך 12 דקות בדיוק.
  • 2 לעצב לכדור, לכסות את הקערה ולהתפיח כשעתיים או עד להכפלת הנפח. לקראת סיום ההתפחה לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות (חום תחתון-עליון).
  • 3 להוריד את האוויר מהבצק, לחלק ל- 4 חלקים שווים, לרדד מעט כל חלק ולגלגל לרולדה.
  • 4 להכניס כל רולדה אל תבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה, להבריש במעט מים ולפזר את השומשום הלבן והשחור (או כל ציפוי אחר שאוהבים - אפשר גם לפזר את תערובת השומשום על נייר האפייה לפני שמניחים את הלחם).
  • 5 על תבנית שנמצאת בשלב הכי תחתון של התנור להניח תבנית מים כדי ליצור קראנצ`יות ללחם.
  • 6 לאפות בתנור החם למשך כחצי שעה או עד להזהבה (תלוי בסוג התנור). מתקבל לחם ביתי קל להכנה ופשוט טעים!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש רק סילאן ללחם כהה יותר, או רק בדבש ללחם בהיר יותר.

ציוד נדרש: 4 תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 14.4% 10.8% 73%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב