דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (24 סיגרים מתוקים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סיגרים מתוקים
סיגרים מתוקים נהדרים לאירוח
  • 1 להמיס את החמאה, להוסיף אליה את ממרח החלבה, האגוזים והמים הרותחים, ולערבב היטב.
  • 2 לחלק כל עלה פילו ל- 4 חלקים (להשתמש כל פעם בעלה אחד ולסגור את החבילה. העלים נוטים להתייבש מהר מאוד). על כל ריבוע להניח גליל קטן של מלית ולגלגל לצורת סיגר.
  • 3 לחמם את השמן במחבת (לא רותח) ולטגן קלות את הסיגרים משני הצדדים (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן). להניח בנייר סופג לספיגת השמן.
  • 4 בסיר קטן להרתיח את הסוכר, המים ומקל הקינמון למשך כ- 20 דקות עד לקבלת מרקם סמיך במקצת (לערבב מדי פעם). לסחוט את מיץ הלימון לסירופ ולהמשיך לבשל עוד כ- 5 דקות.
  • 5 לטבול כל סיגר קודם בסירופ הסוכר ולאחר מכן לגלגל אותו בקוקוס שיכוסה מכל צדדיו. לשמור בכלי סגור ולהתפנק בסיגרים מתוקים וטעימים.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסיגרים לאחר הטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 31.2% 6.1% 60.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב