דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (כ- 50 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות מרוקאיות
עוגיות מרוקאיות קלות וטעימות
  • 1 לשים בקערת המערבל את כל החומרים היבשים ולערבל מעט.
  • 2 להוסיף את מיץ התפוזים ואת המחמאה המומסת ולערבל עד שהבצק הופך לגוש.
  • 3 להכניס את הבצק למטחנת בשר (להשתמש עם החלק של העוגיות).
  • 4 לחתוך לרצועות באורך שרוצים (7-8 ס"מ).
  • 5 לשים את הרצועות בתבנית עם נייר אפייה.
  • 6 לחמם תנור לחום של כ- 200 מעלות ולאפות את העוגיות עד להזהבה קלה.
  • 7 בתיאבון חיוך

מתאים מאוד לצד כוס קפה או תה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 28.7% 8.4% 62.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב