דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז טבעוני מושחת
בראוניז טבעוני עם הפתעות אוראו בפנים
  • 1 מחממים את התנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
  • 2 להכנת שכבת עוגת השוקולד צ`יפס - מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח. מוסיפים בבת אחת את המים, השמן ותמצית הוניל, וטורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה. מקפלים לתוך הבלילה את השוקולד הקצוץ, מעבירים לתבנית המשומנת ומעבירים בינתיים למקפיא (אין צורך לשטוף את קערת הערבוב, אפשר להשתמש בה גם לבלילת השוקולד!).
  • 3 להכנת בלילת הבראוניז - שוברים את השוקולד המריר בקערה חסינת חום וממיסים במיקרו לדקה. מוציאים מהמיקרו, מערבבים ומחממים לדקה נוספת. מערבבים לגמרי עד שכל השוקולד נמס (מחממים עוד קצת במידת הצורך). מוסיפים את השמן ומערבבים. מעבירים לקערת הערבוב ומוסיפים את יתר מרכיבי הבראוניז בבת אחת. מערבבים עד שמתקבלת בלילה סמיכה ואחידה.
  • 4 הרכבה - מוציאים מהמקפיא את התבנית, מסדרים מעל אוריאו בצפיפות ומורחים מעל את בלילת הבראוניז.
  • 5 אופים כ- 45 דקות. על פני הבראוניז יהיה קרום קשיח (אפילו שקיסם הננעץ במרכז הבראוניז ייצא רטוב, זה בסדר). מצננים כ- 20-30 דקות, עוטפים בעזרת ניילון נצמד ומעבירים למקפיא למספר שעות. לאחר שהבראוניז קופאים ניתן לפרוס אותם בעזרת סכין גדולה וחדה. נותנים לבראוניז להגיע לטמפרטורת החדר ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשמור בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

שימו לב - המתכון מוגדר כחלבי מכיוון שעוגיות האוריאו מוגדרות כך, על אף שאין בהן חלב כלל. לכן, המתכון טבעוני. שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 25.8% 6% 67.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב