דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בצק פילו עם גבינה
  • 1 יש להפשיר את הבצק לילה במקרר.
  • 2 להוציא מהמקרר ולחתוך לחצי את הבצק לאורכו (את החצי השני של הבצק ניתן להשתמש למאפים אחרים).
  • 3 למרוח שמן זית על הבצקים ולהניח בצד.
  • הכנת המלית:
  • 1 לערבב את הגבינה עם הקמח, 2 כפות הסוכר והצימוקים.
  • 2 לשים שני עלי פילו על המשטח ולהניח כף מהמלית על צידו האחד ולקפל בצורת משולש.
  • 3 להניח את הבצק הממולא על תבנית עם נייר אפיה ולאפות בחום בינוני כמחצית השעה או עד שהבצק מזהיב.
  • 4 להרתיח את הסוכר הנותר עם חצי כוס מים ומיץ הלימון, להביא לרתיחה ולבשל עוד חמש דקות.
  • 5 עם הוצאת המאפים מהתנור יש לטפטף מעט מהסירופ.
  • 6 להגיש חם או קר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 13.3% 12.3% 74.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב