דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 143 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פונדו שוקולד קל ומהיר להכנה
כיף לטבול עם הבראוניס, צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
  • 1 חותכים את העוגה בכל צורה שבוחרים (ניתן להיעזר בקורצנים לעוגיות). מומלץ לחתוך למלבנים קטנים בגודל 1.5X2 ס``מ.
  • 2 הכנת פונדו/גנאש שוקולד: קוצצים את השוקולד לפיסות קטנות ומניחים בקערה. בסיר קטן, מביאים את השמנת המתוקה, תמצית הוניל והמלח לסף רתיחה.
  • 3 יוצקים את השמנת הרותחת על השוקולד ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס (אפשר להכין את רוטב השוקולד מראש, לשמור בכלי סגור במקרר ולחמם במיקרוגל בפולסים קצרים לפני ההגשה).
  • 4 הרכבת המנה: מגישים את רוטב השוקולד בכלי לטבילה, מניחים על גבי מגש או צלחת את קוביות העוגה ומסדרים תוספות מסביב לקישוט (סוכריות צבעוניות לעוגה, שוקולד צ`יפס, פלחי פירות או מרשמלו). ניתן לשפד את חתיכות העוגה במזלגות קטנים או מקלות מתאימים.
  • 5 טובלים את העוגה והתוספות בפונדו השוקולד ונהנים.
  • 6 בתיאבון חיוך

המתכון הופק עבור אחוה בשיתוף אתי בטיטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 35.8% 6.6% 54.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב