מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 182 גרם למנה\יחידה (הכמות: כ- 1.2 ליטר)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 סוחטים 200 מיליליטר מיץ תפוזים, מערבבים עם הדבש והלבנדר ומרתיחים.
- 2 לאחר הגעה לנקודת הרתיחה משאירים את התערובת עוד 2 דקות על האש, מורידים ומצננים.
- 3 מקציפים את השמנת לקצפת עם היוגורט במשך 3-4 דקות.
- 4 מוסיפים בהדרגה את 600 מיליליטר מיץ התפוזים הנותר.
- 5 מוסיפים גם את 200 מיליליטר מיץ התפוזים אשר רתחו עם הלבנדר (דרך מסננת).
- 6 מערבבים ושמים במקפיא. משאירים מספר שעות עד שהתערובת קופאת.
- 7 מוציאים את הגלידה 5 דקות לפני הגשה, שמים אותה במעבד מזון בעל להבים חזקים ומערבבים במהירות גבוהה עד שהתערובת קרמית ואוורירית יותר (ללא גושים).
- 8 מקשטים לפי הטעם ומגישים.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.5% |
19.2% |
5.7% |
73.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב