דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (הכמות: כ- 1.2 ליטר)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים כוס אחת של מיץ תפוזים עם הדבש והלבנדר ומביאים לרתיחה. לאחר הגעה לנקודת הרתיחה משאירים את התערובת עוד כ- 2 דקות על האש, מסירים ומצננים.
  • 2 מקציפים את השמנת המתוקה עם היוגורט במשך 3-4 דקות. מוסיפים בהדרגה את 3 כוסות מיץ התפוזים, מוסיפים גם את מיץ התפוזים שרתח עם הלבנדר (דרך מסננת).
  • 3 מערבבים ומניחים במקפיא. משאירים מספר שעות עד שהתערובת קופאת.
  • 4 מוציאים את הגלידה 5 דקות לפני הגשה, שמים אותה במעבד מזון בעל להבים חזקים ומערבבים במהירות גבוהה עד שהתערובת קרמית ואוורירית יותר (ללא גושים).
  • 5 מקשטים לפי הטעם ומגישים.
  • 6 לרוויה!

הערך התזונתי לא כולל את הלבנדר.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות דפנה גרימברג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)18488
חלבונים (גרם)2.06 0.99
פחמימות (גרם)2914
מתוכן סוכרים (גרם)21 10.05
שומנים (גרם)6.76 3.23
מתוכם שומן רווי (גרם)3.83 1.83
כולסטרול (מ"ג)19 9.09
נתרן (מ"ג)22.2410.64
סיבים תזונתיים (גרם)0.58 0.28
מים (גרם)139.1766.59
ויטמין A (מק"ג)3.21.53
ויטמין B (מ"ג)10.224.89
ויטמין B1 (מ"ג)0.610.29
ויטמין B2 (מ"ג)0.690.33
ויטמין B3 (מ"ג)8.013.83
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.80.38
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.553.13
ויטמין C (מ"ג)24.0411.5
ויטמין E (מ"ג)0.030.02
סידן (מ"ג)38.6418.49
ברזל (מ"ג)0.210.1
מגנזיום (מ"ג)4.952.37
זרחן (מ"ג)6.693.2
אבץ (מ"ג)0.050.02
אשלגן (מ"ג)71.0133.98

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 17.4% 5.3% 75.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.