דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות שושנים קלות להכנה
עוגיות מושלמות עם הקפה
  • 1 להקציף את החלבונים במהירות בינונית עד לקבלת קצף רך, ולהוסיף בהדרגה את הסוכר. לאחר שהתקבל קצף יציב ומבריק להוסיף את אינסטנט פודינג הוניל, ולהקציף במהירות בינונית עד לאיחוד.
  • 2 על כל מלבן בצק למרוח שליש מהקצף, לגלגל לרולדה ולהקפיא למשך כ- 30 דקות.
  • 3 לפרוס כל פרוסה לעובי של 1.5-2 ס"מ, להשכיב את הפרוסות על נייר אפייה בתבנית ולשמור על מרווח בין עוגייה לעוגייה.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה קלה בלבד. לאחר צינון קצר לפזר את אבקת הסוכר מעל.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22.2% 5.4% 72.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב